14 Haziran 2015 Pazar

Dragon Ball Nasıl Sona Ermeliydi?

Eski Editörüne Göre Dragon Ball Nasıl Sona Ermeliydi?

Dragon Ball Nasıl Bitmeliydi?
Dragon Ball şu sıralar Dragon Ball Super, Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ gibi yapımlarıyla gündemdeyken, Japon televizyonları da seriyle alakalı isimlerle röportaj yapmayı unutmuyor. İşte bu röportajlardan birinde, serinin ilk editörü “Dragon Ball nasıl sona ermeliydi?” sorusunun cevabını kendi bakış açısına göre anlattı.
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ in Japonya’da piyasaya sürülmesi adına düzenlenen özel bir televizyon programında, Kendo Kobayashi, Dragon Ball mangasının ilk editörü olan Kazuhiko Torishima ile röportaj yaptı. Kobayashi, Dragon Ball serisinin şimdi hemen hemen ulusal bir fenomene dönüştüğünü belirterek Torishima’ya seriyle içli dışlı olmadığı şu zaman içerisinde seri hakkında nasıl hissettiğini sordu. Torishima ise “Ne zaman bitmesi gerektiğini merak ediyorum.” demekle yetindi. Bunun üzerine Kobayashi, final yapmanın zor olabileceğini söyledikten sonra eski editöre serinin ne zaman bitmesi gerektiği hakkında özellikle düşünüp düşünmediği sorusunu yöneltti. Torishima’nın cevabı ise şu oldu:
“Tabii ki de Frieza Saga ile bitmeliydi!”
Torishima’ya göre, Akira Toriyama, eğer seriyi Frieza hikaye bölümü ile bitirseydi ve sonraki bölümleri ortaya çıkarmasaydı, başka bir büyük seri daha ortaya çıkarabilirdi. Peki siz Dragon Ball’un sonu konusunda ne düşünüyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder